Zásady zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje se mají dobře – v souladu s GDPR a zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

 

KDO ÚDAJE ZPRACOVÁVÁ:

správce: Linda Martišková (IČ 03052869)

zpracovatel 1: MailerLite (J. Basanavičiaus 15, LT-03108 Vilnius, Litva) – tj. služba díky které zasílám mailingy 

zpracovatel 2: WEDOS Internet, a.s. (IČ 28115708) – webhosting, kde jsou uloženy vaše údaje po nákupu skrze tento web

 

JAKÉ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME:

Na základě vašeho souhlasu zpracováváme vaši e-mailovou adresu, abyste mohli dostávat e-maily týkající se novinek ze stránky Podlesebe.net

 

JAK DLOUHO ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME:

Doba zpracování údajů není časově omezená, protože ani série e-mailů, které vám budeme posílat, nemá pevnou délku. Z e-mailů se můžete kdykoliv odhlásit klikem na odkaz v patičce. Po odhlášení budeme vaše údaje z důvodu oprávněného zájmu ještě 30 dní zpracovávat (kvůli statistikám), ale už vám další e-maily nepřijdou.

 

JAKÁ MÁTE PRÁVA:

Ohledně zpracování vašich osobních údajů máte právo:

  • požadovat přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz nebo omezení zpracování
  • na přenositelnost údajů
  • vznést námitku proti zpracování (pokud se vám něco nezdá, napíšete mi e-mail) a podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů

 

POUŽÍVÁM COOKIES:

Na webu podlesebe.net používám cookies kvůli webové analytice, což vnímám jako svůj oprávněný zájem. Je to anonymní, výsledkem jsou agregovaná data od více uživatelů. Cookies můžete zakázat v nastavení svého prohlížeče.

Tyto Zásady jsou platné od soboty 4. 5. 2019.